April 14, 2012

LD Пистолеро во потрага по продуцент

Легијата: Серијалот е во тек "LD во потрага по продуцент" : За почеток еве ви ги вокалите од „Супер Курви“ на LD Пистолеро 97.5 bmp или 195 bmp , зависи кој како работи. Зачи LD Пистолеро сними 3 карди за спот , но нема продуцент за траката, при што мораше да украде ритам од FUNKDOOBIEST (мислејки дека никој не ги слуша во Македонија) арно ама го провалија рап експертите. И сега ете ја замолува целокупната продуцентска јавност доколку би била солидарна, да му направи ремикс за спотот. Така да направете ремикс ставете го на youtube и шерувајте... Потоа видео материјалот ке се стави на направениот ремикс. За најдобриот ремикс кој кје се утврди според views, лајкови и оцена од стручно жири следува награда: 3 дена во Крани во луксузен хотел со 5 ѕвезди, П.П. - аранжман со поп дивата Бионсе. Шанса каде ќе може продуцентот да докаже дека е поголем маж од Јаy-Z.
Ова беше објавено вчера на фан страната на Легијата и за многу краток период предизвика интерес кај многумина македонски продуценти. Youtube е преполн со видеа од ремиксите кои ги имаат спремено тие, а секој нов е објавуван на фан страната. Кој ремикс ќе победи може да одлучите вие со гласање на фан страната на Легијата.



5 comments:

  1. Brat kako ova da zavrsi "confirm the like" koga sakam da lajknam ili samo zavrsuva ili do domain-ot e ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. не те разбирам на што кликаш лајк?

      Delete
    2. Epa sega koga kje kliknam lajk kaj tebe na ovaj post ne mi bara "confirm" oti na nekoj drugi blogovi koga kje kliknam Like mi dava drugo kopce confirm, pa treba da na toa da kliknam za da bide lajknat postot, ne znaev koj drug da prasam a gledam ti se razbiras od ova ?

      Delete
    3. Незнам друже, мене никогаш не ми излегло така confirm да треба да кликнам :) Јас и кога го подесував Like копчето не ни имаше опција за да се потврди. За ова прв пат слушам, жалам ама неможам да ти помогнам :/

      Delete
  2. Ништо тогаш....Кај мене на мојот блог бара потврди ама незнам зошто
    Да даде бог да е од домаинот .co.cc оти планирам да ставам .mk

    ReplyDelete